İnsan Asansörü

İnsan Asansörü Hakkında

Esas amaç olarak canlıların taşınmasını sağlamak için inşa edilen İnsan Asansörü bu özelliği bakımından, kusursuz bir çalışma sistemine sahip olmalıdır. Çünkü gerek kullanım rahatlığı gerekse de konfor bakımından kullanıcıların beklentilerini karşılayabilmesi gözetilmektedir. Bundan kaynaklı olarak işleyişi diğer türdeki asansörlere göre daha farklıdır. Firmamız tarafından tamamen binanın dokusuna ve özelliğine uygun asansörler inşa etmek büyük değer taşımaktadır. Üretim sürecinden montaj aşamasına kadar dünya çapında standartların yakalanması amaçlanmaktadır. Teknik bakımdan kendi aralarında hidrolik ya da elektrik motoru tetikleyici sistemiyle üretilmektedir. Hangi tipe ihtiyaç duyulduğu, uzmanlar tarafından müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecektir.

İnsan Asansörünün Seçimi

Binalarda minimum 200+ kilolardan başlayan taşıma kapasitesi, İnsan Asansörü için 1000+ kilolara kadar kapasiteye ulaşabilmektedir. Kullanım yerleri konutlar olduğu gibi hastaneler, iş merkezleri ve AVM’ler de olabilmektedir. Kurulan sistemin amacına yönelik opsiyonlar eklenebilmektedir. Dış mekân asansörlerindeki kapasite, rutin konut kapasitelerine göre daha üst seviyelerdedir. Ortak özellikleriyse kullanıcı sarsmayan ve panikletmeyen fren mekanizmalarına sahip olmalarıdır. Ayrıca yolculuk esnasında ulaşılacak hızın, endişe yaratmayan seviyelerde olması ayarlanmaktadır. Diğer taraftan kullanım amacına göre konfor ögelerinde, iç ve dış dekorasyonda iyileştirmeler yapılabilmektedir. Kullanılan malzemelerin hijyenik açıdan temiz olmaları ve kolay temizlenebilmeleri tercih edilmektedir. Ahşap, laminant ve cam unsurlarından tercih edilecek olanlar ile dekorasyon yapılmaktadır. Dekorasyonun yapı dokusuna uyumu da uzman personeller tarafından dizayn edilecektir.

İnsan Asansörü Servisi

İnsan Asansörü çalışma prensibi, makine dairesinde yer alan tahrik motorunun, asansör kabin kısmındaki kumanda panosundan aldığı komut itibariyle harekete geçmesi üzerine kuruludur. Bu şekilde aşağıdan yukarıya istenilen yöne hareket edilmektedir. Kabinin, halatla bağlı olduğu karşı ağırlık inşasında aynı ebatlarda olması sağlanmaktadır. Bu şekilde ekstra enerji harcamalarının önüne geçilecek ve öte yandan verimliliği artacaktır. Üretilen ya da montajı yapılan asansörlerde birincil amaç olarak kullanıcıların erişilebilirliğini ön planda tutmaktayız. Hizmet sonrasında yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için kusursuzu sunmaya çalışıyoruz. Sadece tasarım yönünden değil, kullanım, konfor ve hijyen konularında da aktif şekilde özelliklerini sunmasını istiyoruz.

İnsan Asansörü Bakım Firmaları

Taşıma amacı olarak İnsan Asansörü sıfatıyla faaliyet gösterecek ulaşım araçlarının inşasında, öncelikli olarak bina yapısının ne kadarlık bir kapasiteye sahip olduğu analiz edilmektedir. Kullanım sıklıkları ve olması gereken standartlar belirlenmektedir. Mevcut nüfus ve aktif olası trafik hesaplanarak, sorunsuz bir ulaşım için kabin maksimum kapasitesi çıkarılmaktadır. Bu planla birlikte, olması gerekenden daha kapasiteli bir asansör yapılıp, maliyetin arttırılmasının önüne geçilmektedir. Konut dışı yerleşkelerde inşa edilecek projelerde, kapasiteler olabildiğince yüksek tutulmaktadır. Çünkü bu bölgelerde aktif trafik fazlasıyla yoğundur. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı mevcut bulunan regülatör düzeneği, halatların kopması da dahil olmak üzere birçok durumda emniyet mekanizması olarak devreye girmektedir. Güvenli ve içinize sinen bir asansör sistemi inşa ettirmek için profesyonel çözümlerimizden faydalanmanızı tavsiye ederiz.


Ankara, Ankara Asansör, ankara asansör bakım firmaları, ankara asansör firması, Ankara Asansörcü, ankara en iyi asansör, Asansör, asansör firması, Asansör Montajı, asansör nasıl çalışır, asansör nedir, asansör tamircileri, en iyi asansör ankara, en iyi asansör türkiye, İnsan Asansörü, İnsan Asansörü firmaları, İnsan Asansörü firmaları ankara, İnsan Asansörü satış bakım Firmaları, İnsan Asansörü satış ve bakım firmaları, niğde asansör firmaları, Türkiye Asansör Firmaları, Türkiye En İyi Asansör,İnsan Asansörü

Yorumlar